Centrale aanmelding Leerlingzorg
  • Ben je een leerling en maak je je zorgen over je situatie thuis of op school?
  • Bent u ouders/verzorgers en kunt of wilt u niet met uw zorg m.b.t. tot uw kind bij de mentor terecht?
  • Ben je mentor of teamleider en zie je dat een leerling ondersteuning nodig heeft om toch goed te kunnen presteren of dreigt er bijvoorbeeld uitval?
  • Ben je in de rol van professional, bijvoorbeeld als jeugdverpleegkundige van het CJG, verbonden aan het Libanon Lyceum en signaleer je een probleem bij een kind?

Via een klik op de onderstaande knop kun je je vraag of zorg opschrijven en daarna versturen. De aanmeldingen worden wekelijks op een vast moment besproken. Na bespreking krijg je zo spoedig mogelijk antwoord. De aanmeldingen worden uiteraard in vertrouwen behandeld.

Libanon Lyceum, Mecklenburglaan 49, Ramlehweg 6, Postbus 4301, 3006 AH Rotterdam, (010) 4522500