Aanmeldingsprocedure

U kunt (zonder afspraak) de leerling aanmelden op:

• maandag 2 maart 2020 tussen 16.00 – 20.00 uur
  • dinsdag 3 maart 2020 tussen 16.00 – 20.00 uur
  • woensdag 4 maart tussen 14.00 – 16.30 uur
  • woensdag 11 maart 2020 tussen 14.00 – 16.00 uur
  • donderdag 12 maart 2020 tussen 14.00 – 16.00 uur

De aanmeldingen vinden plaats op bovengenoemde dagen en tijden in de aula van het Libanon Lyceum aan de Mecklenburglaan 49 (ingang hoek 1ste Jerichostraat).

Wilt u op afspraak langskomen om de leerling aan te melden? Dit kan door een bericht te sturen naar voorlichting@llr.nl.

Op onze website staat het aanmeldingsformulier dat u van tevoren kunt invullen en kunt mailen (naar voorlichting@llr.nl) of uit kunt printen. Het is van belang dat u volgende documenten bij zich heeft bij (de voorlopige) aanmelding van de leerling:

• Een ingevuld aanmeldingsformulier van het Libanon Lyceum (Indien u dit gemaild heeft hoeft u dit niet mee te nemen)
  • Het adviesformulier van de basisschool. Op dit adviesformulier staat het niveau-advies van de basisschool vermeld en staat de unieke code die voor de aanmelding noodzakelijk is.
  • De ingevulde voorkeurslijst met minimaal vijf middelbare scholen.

Alle leerlingen van basisscholen uit Rotterdam ontvangen het adviesformulier met de unieke code en de voorkeurslijst. De basisscholen uit de regio verstrekken dit adviesformulier en de voorkeurslijst. Als uw kind afkomstig is van een basisschool uit de regio, die nog geen adviesformulier met een unieke code verstrekt en geen voorkeurslijsten heeft, dan verzoeken wij u het schriftelijk advies van de basisschool mee te brengen.

Tijdens de aanmelding maken we in een kort persoonlijk gesprek kennis met elkaar, bespreken we de aangeleverde gegevens en lichten we de procedure toe die tot een eventuele toelating op het Libanon Lyceum leidt.

Aanmelding jaar 2 of hoger
Wilt u een kind aanmelden voor een ander leerjaar? Mail ons dan via contact, dan benaderen we u persoonlijk voor de verdere procedure.