Wie zijn wij?

Als leerling heb je natuurlijk ook het recht om je mening te geven over hoe alles op school verloopt en wat jij vindt dat verbeterd kan worden. Dit kan via de leerlingenraad. Als leerlingenraad vergaderen wij regelmatig met leerlingen uit verschillende jaarlagen en niveaus van de bovenbouw. Ons doel is om voor alle leerlingen school zo leuk en fijn mogelijk te maken, dus ook voor jou! Als jij zelf een goed idee hebt voor de leerlingenraad kun je ons benaderen en dan wij gaan er alles aan doen om het te fixen! Wij horen graag wat er bij jullie speelt en wat jullie vinden wat beter kan.Als leerlingenraad zij wij ook aangesloten bij het Landelijk Aktie Komitee Scholieren, ook wel bekend als het LAKS. Wij hebben regelmatig contact met ze en wonen verschillende vergaderingen bij over hoe alles in het onderwijs verandert en ontwikkelt. Zo zijn wij altijd up-to-date en kunnen we ideeën uitwisselen met andere leerlingenraden.

Zelf in de leerlingenraad?

Wil jij nou ook graag meepraten over alles wat er op school gebeurt en een steentje bijdragen aan het verbeteren van onze school? Kom dan in de leerlingenraad! We zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te praten en te helpen. Wij vergaderen ongeveer eens in de maand en hebben tussendoor ook veel contact met elkaar.

Heb jij interesse om in de leerlingenraad te komen?

Stuur ons een mailtje met de reden waarom jij in de leerlingenraad wilt, stuur dit mailtje naar leerlingenraad@llr.nl en misschien kan jij ons team versterken. Je kan ook de voorzitter, Lizelot van den Berg uit 6 vwo, of een ander lid dat je kent, benaderen en ernaar vragen. Om up-to-date te blijven van alles wat de leerlingenraad doet en waar ze zich mee bezig houden, volg ons op instagram!
@leerlingenraad_libanon

Je ideeën kan je ook altijd DM'en!