Hier vindt u de berichtgeving en documenten van het Libanon Lyceum ten tijde van het thuisonderwijs i.v.m het coronavirus.

BERICHT AANGEPASTE BEVORDERINGSNORMEN 3 JUNI 2020

Gezien de veranderde omstandigheden hebben wij onze bevorderingsnormen dit jaar aangepast.

GESLAAGD!

Een groot aantal leerlingen is al geslaagd. Medewerkers van het Libanon Lyceum zijn ze persoonlijk gaan feliciteren!

BRIEF 21 APRIL 2020 INZAKE ONDERWIJS AAN NIET-EXAMENKLASSEN TOT 1 JUNI

In deze brief leest u meer over de rest van dit schooljaar m.b.t. online lessen, toetsing, anticiperen op achterstanden en overgangsbesluiten.

BRIEF 17 APRIL 2020 AAN (OUDERS/ VERZORGERS VAN) EINDEXAMENLEERLINGEN

In dit bericht staat meer informatie over het traject van de schoolexamens, de slaag-zakregeling en de herkansingsmogelijkheden. Ook staan een aantal belangrijke datums op een rij.

TOETSROOSTER SCHOOLEXAMEN 3 MAVO, HAVO EN VWO

Hier staat de indeling van de toetsen van schoolexamen 3 voor de eindexamenklassen.

TOETSSTOF SCHOOLEXAMENS MAVO 4, HAVO 5 EN VWO 6

Hier staat het overzicht per vak van de stof die wordt getoetst tijdens schoolexamen 3.

BRIEF 10 APRIL 2020 INZAKE WIJZIGING ROOSTER SCHOOLEXAMEN MAVO 4

Deze brief is vandaag gestuurd naar de leerlingen en ouders van leerlingen uit mavo 4. Het gaat om een wijziging van de indeling van de toets wiskunde.

BRIEF 9 APRIL 2020 INZAKE SCHOOLEXAMEN 3 INZAKE INFORMATIE OVER DE TOETSEN EN MANIER VAN TOETSING

Informatie over de data, afname tijden en ook de manier van toetsing.Ook wordt uitgelegd wat van leerlingen verwacht wordt tijdens deze online examentoetsen.

BRIEF 6 APRIL 2020 INZAKE SCHOOLEXAMENS VOOR EINDEXAMENKLASSEN

In deze brief staat informatie over het komende schoolexamen en het toetsrooster.

BRIEF 1 APRIL 2020 INZAKE FEEDBACK ONLINE LESSEN EN TOETSWEEK 2

De school wil graag weten hoe leerlingen de online lessen ervaren en wat we kunnen verbeteren. Daarnaast zijn krijgen we veel vragen over toetsweek 2 en bekijken we momenteel de opties voor (online) toetsing.

BRIEF 31 MAART 2020 OVER DE NIEUWE PLANNING VAN DE SCHOOLEXAMENS

Deze brief is aan de ouders en leerlingen van de eindexamenklassen verstuurd en gaat over schoolexamen 3 en de planning van nu tot aan het diploma.

BRIEF 24 MAART 2020 INZAKE OPHALEN SCHOOLBOEKEN

Leerlingen die nog schoolboeken op school hebben liggen, kunnen die aanstaande woensdag en donderdag ophalen.

BRIEF 24 MAART 2020 INZAKE HET NIET DOORGAAN VAN HET CENTRAAL EXAMEN

Vandaag is besloten dat het centraal examen niet doorgaat. Met deze brief informeren wij u hierover en wat de consequenties hiervan zijn voor de leerlingen van het Libanon Lyceum.

BRIEF 24 MAART 2020 INZAKE OPSCHORTEN SCHOOLEXAMENS

Vandaag is, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, besloten de schoolexamens op te schorten.

BRIEF 21 MAART 2020 INZAKE ONLINE-ONDERWIJS

In deze brief informeren wij u over hoe het online onderwijs is en wordt ingericht. Ook de leerlingen moeten hiervoor actie ondernemen. Lees dus goed door wat er moet gebeuren.

BRIEF 19 MAART 2020 TOETSROOSTER SE3 EN PRAKTISCHE ZAKEN

Deze brief is naar de leerlingen en ouders/ verzorgers van eindexamenklassen verstuurd. Het gaat over het toetsrooster en praktische zaken omtrent het schoolexamen.

BRIEF 18 MAART 2020 INZAKE SCHOOLEXAMENS

In deze brief informeren wij u over het inplannen van de schoolexamens voor de eindexamenklassen.

BRIEF 17 MAART 2020 SCHOOLEXAMENS

Vandaag is besloten dat de scholen open mogen voor schoolexamens. Via deze brief stellen we u op de hoogte dat we de mogelijkheden onderzoeken voor de leerlingen van de eindexamenklassen van het Libanon Lyceum.

BRIEF 16 MAART 2020 INZAKE THUISONDERWIJS

In deze brief staat informatie voor de leerlingen m.b.t. het thuisonderwijs dat zij moeten gaan volgen.

BRIEF 15 MAART 2020 INZAKE SLUITING SCHOLEN

Vandaag is bekend geworden dat alle scholen per direct gesloten worden. In deze brief staat wat dit inhoudt voor de leerlingen van het Libanon Lyceum.

BRIEF CORONAVIRUS 13 MAART 2020

In deze update vindt u de informatie over hoe het Libanon Lyceum omgaat met de nieuwe richtlijnen. Ook meer informatie over de toetsweek en de bereikbaarheid staat in deze brief vermeld.

BRIEF BOOR 12 MAART 2020

Op 12 maart is een brief van het bestuur van BOOR met informatie hoe de scholen van Stichting BOOR, inclusief het Libanon Lyceum, omgaan met de nieuwe richtlijnen die zijn vastgesteld betreft het coronavirus.

BRIEF ANNULERING THEMA-AVOND 12 MAART 2020

Deze brief hebben we op 12 maart verstuurd. In verband met het coronavirus moeten we de thema-avond van 16 maart inzake gamen en social media annuleren.

BRIEF CORONAVIRUS 10 MAART 2020

Deze brief hebben we op 10 maart 2020 verzonden om u te informeren over hoe het Libanon Lyceum omgaat met het coronavirus.