BRIEF 1 APRIL 2020 INZAKE FEEDBACK ONLINE LESSEN EN TOETSWEEK 2

De school wil graag weten hoe leerlingen de online lessen ervaren en wat we kunnen verbeteren. Daarnaast zijn krijgen we veel vragen over toetsweek 2 en bekijken we momenteel de opties voor (online) toetsing.

Beste ouders, verzorgers,

Onderstaand bericht is zojuist aan uw zoon/dochter verzonden.

Hartelijke groet,
De schoolleiding

Beste leerlingen,

Vorige week zijn jullie gestart met het volgen van online lesmomenten. De meesten van jullie doen hier goed aan mee en dat is heel fijn om te zien . Het is een bijzondere tijd, maar het onderwijs staat niet stil.

Heel graag willen we van jullie weten hoe jullie het online onderwijs ervaren, zodat we een goed beeld krijgen van hoe het gaat en wat er verbeterd kan worden. Daarom zullen jullie deze week een vragenlijst ontvangen, met de vraag deze in te vullen.

De afgelopen week hebben we al vragen gehad over hoe het zal gaan met de toetsweek die op het programma stond. Zoals jullie hebben gemerkt, wordt nu verdergegaan met lesstof. Nu we weten dat de school tot minimaal 7 mei dichtgaat, denken we ook na over het organiseren van online toetsing. Hierbij hoort ook de leerstof van toetsweek 2. Over hoe dit getoetst gaat worden krijgen jullie nog bericht.

Voor de toetsing zullen dezelfde regels gelden als normaal; toetsen worden ruim van te voren opgegeven en jullie krijgen voldoende mogelijkheid om de stof te herhalen. Opdrachten uit het toetsprogramma die al een digitale toetsvorm hadden, gaan verder als dat kan. Ook hiervoor gelden de normale regels. Je krijgt hierover zo snel mogelijk bericht.

Wij wensen jullie veel succes!

De schoolleiding