BRIEF 16 MAART 2020 INZAKE THUISONDERWIJS

In deze brief staat informatie voor de leerlingen m.b.t. het thuisonderwijs dat zij moeten gaan volgen.

Beste ouders, verzorgers,
Vandaag is het onderstaand bericht naar alle leerlingen verzonden.

Beste leerlingen,

Zoals jullie gelezen hebben, is de school vanaf vandaag tot 6 april gesloten. De toetsweek/schoolexamens zijn voor nu uitgesteld. Het reguliere rooster is teruggeplaatst in Magister.

Jullie ontvangen vandaag of morgen via Magister voor ieder vak instructies over jullie thuiswerk , dus check je Magistermail regelmatig. Daarnaast bestaat demogelijkheid dat Office365 gebruikt gaat worden om jullie te ondersteunen bij onderwijs op afstand. Het is belangrijk dat je van zowel Magister als Office365 je eigen inloggegevens (niet die van een klasgenoot) hebt en ook checkt of deze werken. Probeer je wachtwoord, indien nodig, eerst zelf te resetten (zie instructie onderaan) . Lukt dit niet, mail dan naar toegang@llr.nl .

Mocht je thuis geen apparaat hebben, waarmee je toegang tot Magister enOffice365 hebt, neem dan contact op met je teamleider.

Het is belangrijk dat jullie deze instructies opvolgen en je thuiswerk bijhouden.Bedenk dat, wanneer deze situatie voorbij is, we verder gaan met het lesprogramma. Bijblijven lukt alleen als je dagelijks investeert in je schoolwerk.

Voor de examenleerlingen geldt dat, zodra er meer duidelijkheid is over de voortgang van het examentraject, dit gecommuniceerd zal worden.

Dit is voor ons ook nieuw, dus verwacht meerdere berichten van school over dit thuisonderwijs. Check je Magistermail meerdere keren per dag!

We hopen dat jullie allemaal gezond door deze periode heen komen.

Met een vriendelijke groet,

De schoolleiding

Hoe je wachtwoord aan te passen:

Als je je wachtwoord vergeten bent, maak dan gebruik van de knop ‘wachtwoord vergeten ’ bij het inloggen op de webversie van Office 365. Het kan een paar minuten duren voordat het nieuw ingevoerde wachtwoord in de Cloud gesynchroniseerd is met ons netwerk, houd daar rekening mee.