BRIEF 24 MAART 2020 INZAKE OPHALEN SCHOOLBOEKEN

Leerlingen die nog schoolboeken op school hebben liggen, kunnen die aanstaande woensdag en donderdag ophalen.

Beste ouders, verzorgers,

Onderstaand bericht is naar uw zoon en/of dochter verzonden betreft het ophalen van de schoolboeken.

Beste leerlingen,

Jullie hebben de afgelopen dagen voor het eerste deelgenomen aan online lessen. Voor zowel docenten als leerlingen spannend!

Van onze docenten begrepen wij echter dat sommige van onze leerlingen hun schoolboeken nog in jullie kluisjes hebben laten liggen. Nu wij toch echt voor een langere periode over gaan op “onderwijs op afstand”, moet je natuurlijk wel in het bezit zijn van je schoolboeken.

Wij geven deze leerlingen nogmaals de gelegenheid om op de onderstane momenten hun schoolboeken uit hun kluisjes op te halen.

• Woensdag 25 maart 09.00-11.00 uur
  • Donderdag 26 maart 09.00-11.00 uur

Dit geldt voor zowel het gebouw aan de Mecklenburglaan als aan de Ramlehweg.

Veel succes de komende periode.

De schoolleiding