GESLAAGD!

Een groot aantal leerlingen is al geslaagd. Medewerkers van het Libanon Lyceum zijn ze persoonlijk gaan feliciteren!

Woensdag 20 mei was het dan zover, de uitslag! Medewerkers van het Libanon Lyceum hebben vol enthousiasme een deel van de regio onder hun hoede genomen en zijn op weg gegaan met vlaggen en felicitatiekaarten.

Mentoren, docenten, teamleiders en bijna het gehele OOP-team deden hieraan mee. Elk adres van de geslaagde leerling werd persoonlijk door een collega bezocht en er werd een presentje ‘de-libanon-geslaagd-vlag’ en een kaart overhandigd met de felicitaties van het gehele team. Alle leerlingen en ouders waren verbaasd en enorm enthousiast door het persoonlijke bezoek. De vlaggen werden gelijk uitgehangen!