Decanaat

Gedurende hun schoolcarrière moeten de leerlingen meerdere malen een keuze maken met het oog op hun uiteindelijke studie- of beroepskeuze. De decanen van de school begeleiden de leerlingen bij het nemen van zo goed en zo verstandig mogelijke beslissingen. Er worden diverse activiteiten voor de leerlingen georganiseerd, zoals de bekende SOS-avond, waarbij ‘Studenten Op School’ komen vertellen over hun studie. De leerlingen (en hun ouders) kunnen bij de decaan terecht voor informatie of overleg m.b.t. loopbaanoriëntatie en begeleiding. De decanen houden zich bezig met een grote verscheidenheid aan onderwerpen:

• alle kwesties met betrekking tot de keuze van vakkenpakketten en profielen;
  • veranderingen in eisen en opzet van vervolgopleidingen en de consequenties daarvan voor de studie- en beroepskeuze;
  • regelingen met betrekking tot studiekosten en studietoelagen;
  • de ‘loopbaan’ van de leerlingen, in overleg met leerlingen zelf en hun ouders, de mentoren de conrector/coördinator.

Ze zijn bereikbaar per mail of loop bij ze binnen op kamer 102 op de Ramlehweg.

Decaan mavo/havo: mw. K.C. Spigt
Decaan vwo: Mw. M.H.E. Godwaldt