Werken bij

Er zijn momenteel meerdere vacatures.

Technisch onderwijsassistent (TOA) Libanon Lyceum 

Met ingang van schooljaar 2021-2022 ontstaat een vacature technisch onderwijsassistent (TOA) voor 0,6 fte.

In deze veelzijdige functie ondersteun je de docenten met practica voor de vakken scheikunde, natuurkunde, en biologie. Je bereidt practica en demonstratieproeven voor en instrueert en begeleidt de leerlingen bij de uitvoering. Je werkplek is de bovenbouw locatie van het Libanon Lyceum voor mavo, havo en vwo. Dit gebouw beschikt over een grote practicumzaal en een goed georganiseerde werkomgeving voor de TOA.

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs, onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft circa 1250 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is gehuisvest in twee statige panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen op de locatie Mecklenburglaan les en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer-en werkklimaat.

Het TOA-team bestaat uit nog drie andere TOA ’s, waarvan er één werkzaam is in hetzelfde gebouw. We zijn specifiek op zoek naar een kandidaat met ruime praktijkervaring binnen de vakken scheikunde en biologie.

Heb jij affiniteit met het werken met leerlingen van 14 tot 18jaar, heb je minimaal een mbo-4 opleiding (voorkeur richting chemie), kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken? Dan zien we je reactie graag voor 6 juni tegemoet.

Inschaling afhankelijk van ervaring en huidig salaris in schaal 7 á 8 (CAO VO). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

Je kunt je motivatiebrief inclusief cv voor 30 juni a.s. mailen naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. Dhr. D. van den Heuvel.

Vacature docent beeldende vorming

Het Libanon Lyceum is op zoek naar een enthousiaste, creatieve docent Beeldende Vorming.
De functie start per 1 augustus 2021 en heeft een omvang van 0,5 fte. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

De sectie Beeldende Vorming is op zoek naar een enthousiaste, creatieve, flexibele BV docent voor onze onderbouw afdeling met vooral Mavo/Havo niveau, die:

  • vakdidactisch     en vooral pedagogisch goed onderlegd is;
  • beschikt     over een 2e graad onderwijsbevoegdheid Beeldende Vorming;
  • ervaring     heeft met leerlingen in de onderbouw Mavo/Havo niveau
  • beschikt     over organisatorische vaardigheden zowel in als buiten de les;
  • leerlingen     enthousiast kan maken in het vak, en de lesstof ;
  • leerlingen     kan stimuleren en een positieve opbouwende houding heeft ten aanzien van     leerlingen en docenten;
  • stevig     in zijn/haar schoenen staat;
  • zelfstandig     kan werken en zelf initiatief neemt;
  • bereid     is tot samenwerking in teamverbanden en het ontwikkelen van lesstof;
  • beschikt     over een dosis humor en die kan inzetten in de lessen en in het team.


Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs, onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft ca. 1350 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is gehuisvest in twee statige panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen op de locatie Mecklenburglaan les en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer- en werkklimaat.

Met ons onderwijsconcept Wereldklassen bieden wij inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Leerlingen verdienen het om uitgedaagd te worden, door activerende didactiek, door variatie inwerkvormen en door een relatie te leggen tussen de lesstof en de echte wereld, waardoor het onderwijs betekenisvoller wordt. Dat vraagt veel, zowel van onze collega’s als van de kinderen. Wij stellen hoge eisen en verlangen van de leerlingen een actieve leerhouding.

Het Libanon Lyceum is een bloeiende school. De krachtige onderwijsconceptentrekken veel leerlingen aan. Dit brengt ook verwachtingen met zich mee. De lat ligt daarom hoog, zowel voor zittend als voor nieuw personeel. Wij hebben een voorkeur voor bevoegde docenten met enige ervaring, die onze onderwijsconcepten onderschrijven en in de lessen kunnen toepassen. Uiteraard bieden wij daarbij begeleiding.

Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u interesse in deze vacature stuur dan voor 30 juni a.s. uw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. Mevr. K. Dongor

Vacature docent lichamelijke opvoeding

Het Libanon Lyceum is met ingang van 1 augustus 2021 op zoek naar een eerstegraads docent lichamelijke opvoeding voor 0,8 - 1,0 fte. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. 

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs en is onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft ongeveer 1350 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voormavo, havo, atheneum, gymnasium en Technasium en is gehuisvest in tweehistorische panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen les op de locatie Mecklenburglaan en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voornieuwsgierige leerlingen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer-en werkklimaat.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega lichamelijke opvoeding die gericht is op het samenwerken binnen de sectie. Wij vinden het belangrijk om ons als sectie te blijven ontwikkelen en zoeken daarom iemand met innovatieve ideeën, die gericht zijn op het inbrengen van digitale leermiddelen.

Functie-eisen:


• Je hebt een eerstegraadsbevoegdheid docent lichamelijke opvoeding

• Je hebt ervaring met het lesgeven in zowel onderbouw, als bovenbouw klassen

• Je bent flexibel en inzetbaar op meerdere afdelingen (mavo/havo/vwo)

• Je hebt een passie voor bewegen en voor het overbrengen van het doel van bewegen

• Je bent initiatiefrijken draagt bij aan de onderwijsontwikkeling van de sectie

• Je bent op de hoogte van de actuele pedagogische, vakinhoudelijke en vakdidactische inzichten, methoden en technieken (ervaring met het inbrengen van digitale hulpmiddelen is een pre)

• Je werkt graag samen met collega’s

• Je bent enthousiast, ontwikkelingsgericht, reflectief en hebt humor

Wij bieden:

• Een uitdagende werkomgeving, met diverse sportlocaties en leuke collega’s

• Een school met een diverse populatie

• Ruimte voor eigeninbreng en ontwikkeling

• Een pakket inclusief examenklassen

• Goede arbeidsvoorwaarden, met een inschaling op basis van achtergrond en ervaring

Heeft u interesse in deze vacature, stuur dan voor vrijdag 25 juni a.s. uw CV en motivatiebrief naar Kevin Kilsdonk via sollicitatie@llr.nl

 

Vacature docent Engels

 

Het Libanon Lyceum is vanaf 1 augustus 2021 opzoek naar een 2e graads docent Engels voor 0,6 FTE. De aanstelling betreft lessen in de onderbouw. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

Tijdens de lessen Engels op het Libanon Lyceum wordt gewerkt met een Engelstalige methode en de voertaal is ook bijna volledig  Engels. Naast de methode wordt ernaar gestreefd om de leerlingen te motiveren en activeren met verschillende andere werkvormen, media, literatuur en actualiteiten.

De sectie Engels is een innovatieve vakgroep die staat voor samenwerking en eenheid, maar hierbinnen wordt de inbreng van nieuwe ideeën en een eigen visie gestimuleerd.

Vanuit de sectie Engels zoeken we een enthousiaste,  toegankelijke en flexibele collega met affiniteit voor alle niveaus die aangeboden worden op het Libanon Lyceum; Mavo, Havo, Vwo en VXL (gymnasium); iemand die een passie heeft voor de Engels taal en de English Speaking World en dit ook uitdraagt naar leerlingen. We zoeken een collega die nadenkt over het onderwijs, de manier waarop de kennis wordt overgedragen naar de leerlingen en de methode hiervoor durft los te laten en eigen materiaal ontwikkelt.

Ook zoekt de vakgroep een docent die sterk in zijn/haar schoenen staat en met sterke didactische, pedagogische vaardigheden het klassenmanagement op zich neemt.

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs, onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft ca. 1350 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is gehuisvest in twee statige panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen op de locatie Mecklenburglaan les en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer- en werkklimaat.

Met ons onderwijsconcept Wereldklassen bieden wij inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Leerlingen verdienen het om uitgedaagd te worden, door activerende didactiek, door variatie in werkvormen en door een relatie te leggen tussen de lesstof en de echte wereld, waardoor het onderwijs betekenisvoller wordt. Dat vraagt veel, zowel van onze collega’s als van de kinderen. Wij stellen hoge eisen en verlangen van de leerlingen een actieve leerhouding.

Het Libanon Lyceum is een bloeiende school. De krachtige onderwijsconcepten trekken veel leerlingen aan. Dit brengt ook verwachtingen met zich mee. De lat ligt daarom hoog, zowel voor zittend als voor nieuw personeel. Wij hebben een voorkeur voor bevoegde docenten met enige ervaring, die onze onderwijsconcepten onderschrijven en in de lessen kunnen toepassen. Uiteraard bieden wij daarbij begeleiding.

Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u interesse in deze vacature stuur dan voor 27 juni a.s. uw CV en motivatiebrief naar Karlijn Baur via sollicitatie@llr.nl

 

Vacature eerstegraads docent scheikunde

Het Libanon Lyceum is op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste eerstegraads docent scheikunde, die graag lesgeeft in de verschillende afdelingen (mavo, havo, vwo) van de school. De functie start per1 augustus 2021 en heeft een omvang van 0,5 fte. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

De sectiescheikunde is kleinschalig en zoekt naar een collega die gericht is op de vergroting van de samenwerking binnen de sectie. Ook zoekt de sectie naar iemand die innovatieve ideeën heeft, deze durft uit te dragen en hierbij gericht is op het vertalen van ons onderwijsconcept, de Wereldklassen, naar de lespraktijk.

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs, onderdeel van Stichting BOOR. De school heeft ca. 1350 leerlingen, verdeeld over de afdelingen voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is gehuisvest in twee statige panden in de wijk Kralingen. De onderbouwleerlingen krijgen op de locatie Mecklenburglaan les en de bovenbouwleerlingen op de locatie Ramlehweg. Het doel van de school is het verzorgen van inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Het Libanon Lyceum wil een zorgzame school zijn, met duidelijke regels en een veilig leer-en werkklimaat.

Met ons onderwijsconcept Wereldklassen bieden wij inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen. Leerlingen verdienen het om uitgedaagd te worden, door activerende didactiek, door variatie in werkvormen en door een relatie te leggen tussen de lesstof en de echte wereld, waardoor het onderwijs betekenisvoller wordt. Dat vraagt veel, zowel van onze collega’s als van de kinderen. Wij stellen hoge eisen en verlangen van de leerlingen een actieve leerhouding.

Op het Libanon Lyceum kan ook een Technasiumopleiding gevolgd worden. Technasium is een formule voor beter bètaonderwijs voor havo en vwo, via het vak Onderzoek & Ontwerpen. In de gymnasiumklassen is Technasium in de eerste twee leerjaren een verplicht onderdeel van het programma, in de havo/vwo-brugklassen is Technasium een keuze. Voor de mavoleerlingen hebben wij samen met een aantal andere scholen een soortgelijk concept ontwikkeld: Bèta Challenge. Hierbij hoort het nieuwe examenvak Technologie & Toepassing.

Het Libanon Lyceum is een bloeiende school. De krachtige onderwijsconcepten trekken veel leerlingen aan. Dit brengt ook verwachtingen met zich mee. De lat ligt daarom hoog, zowel voor zittend als voor nieuwpersoneel. Wij hebben een voorkeur voor bevoegde docenten met enige ervaring, die onze onderwijsconcepten onderschrijven en in de lessen kunnen toepassen. Uiteraard bieden wij daarbij begeleiding.

Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan voor 21 juni a.s. uw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. Jan van der Velden.

 


Direct naar